liverpool babytøj PSG-centerbacken siger,

liverpool babytøj PSG-centerbacken siger, at han er tilfreds i Parc des Princes, men finder ikke desto mindre opmærksomheden på Old Tafford-tøjet smigrende. Pars Saint-Germain-forsvarer indrømmer, at han er glad for at lære af Manchester Uniteds interesse for ham. Brasiliansk er glad for at vide, at PSG stoler på ham stærkt nok til at nægte at forhandle om en sådan overførsel, han finder opmærksomheden på Louis van Gaals side smigrende. Marquinhos fortalte L’Équipe: “Jeg er rolig, koncentreret. Jeg overlader alt dette til min agent. Før nægtede PSG at indlede forhandlinger. De har lukket døren. Jeg ser dette som noget at tage tillid til. Det beviser PSG-tælling på mig, men for at være ærlig, gør det mig glad for fodboldtrøjer med tryk til børn at se Manchester United være interesseret i mig. Det validerer. ”